Twitter, Facebook a Žirafoviny

Datum 27. 05. 2010 v 17:51 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Tak jsem tak bloumala po internetu a přemýšlela o tom, proč se poslední dobou tak moc vyrojily ikonky typu „ jsme na fejsbuku“ nebo „sledujte na na tvítru“. Případně na spoustě dalších a dalších systémech, kterým se říká Sociální sítě. Já nemám účet ani na jednom z nich, ačkoli občas o tom uvažuji. Je pravda, že mi donedávna nikdo pořádně nevysvětlil, k čemu taková služba slouží. Teďka už to z části vím, ale zároveň váhám, jestli se k tomuto celosvětovému šílenství připojit, nebo nepřipojit.
     Zatím jsem se tedy rozhodla pro to, nepřipojovat se. Ačkoli jsem už četla pravidla Twittru i ta Facebooku. Na tom se mi líbí, že je systém přeložený do češtiny, ačkoli část pravidel ještě nikoli. A to je zatím to, co mne odrazuje. Já vím, je mojí chybou, že neumím pořádně anglicky, ale na druhou stranu, to co potřebuji, to nějak zvládnu. Jenže číst právnický text (a co je smlouva jiného?) to je něco trochu jiného, než louskat datasheet od nějaké součástky.

Mám tedy na ctěné čtenářstvo otázku:


     Byl by zájem o Žirafoviny na těchto systémech? A pokud ano, tak co by se mělo na stránkách těchto systémů objevovat? Kopie RSS výstupu? Nebo něco jiného?




Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=125