Xoops 2.5.0 a proč tu ještě není

Datum 17. 11. 2010 v 19:40 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Tak jsem si říkala, že už je na čase provést zase jednou aktualizaci redakčního systému. Nová verze vyšla už před delší dobou, a tak jsem to dneska na svém pokusném serveru zkusila.

     A pak ještě jednou.

      A znovu a pak ještě... a furt to nešlo, takže jsem si řekla, majíc jiné plány, že další pokusy odložím na neurčito. Zatím. Jednou na to stejně přijdu, ale zatím systém odolává mému snažení.
     Pokud by však někdo z ctěných čtenářů věděl, jak udělat aktualizaci systému tak, aby se nezjančil ochranný systém, budu moc vděčná. Už jen proto, že si chci nový systém vyzkoušet a pak buď nasadit, nebo ne. Novinek je totiž mnoho a mnoho, až si říkám, že to s tím Ajaxem trošku přehánějí.

     Žirafoviny tedy zatím poklidně běží na "starém" systému a vypadá to, že běží dobře. Ty uvozovky jsou na místě, znám weby, kde běží stále Xoops 2.0.14 a nikomu to, zdá se, nevadí, ačkoli této verzi je už mnoho roků.

     Jinak se můžete v dohledné době těšit na článek o zajímavé konstrukci jednoho zajímavého přístroje. Není z mého pera, proto jej mohu slibovat. Moje vlastní pokusy a nějaké odbornější články zatím musejí počkat. Bytová situace se však silně lepší a blíží se okamžik otevření mé nové a pořádné labiny. A pak si to vše vynahradím.



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=139