Výpadky provozu a tak

Datum 8. 09. 2012 v 8:30 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Poslední dobou si všímám toho, že po ránu Žirafoviny nefungují. Proč tomu tak je, nevím, ale přičítám to chystané aktualizaci systému na serverech, kde běží.

     Chci tedy požádat ctěné čtenářstvo o malou spolupráci. Pokud narazíte na případ, že web nefunguje, tak si poznamenejte čas a den, kdy to bylo, a potom to napište do komentářů k tomuto článku. Zkusím se pak domluvit s administrátory serveru, co se s tím dá dělat. On možná problém není v http serveru, ale někde jinde na trase, proto nechci nikoho předem obviňovat.
     Také mám slíbeno, že se během podzimu dočká místní PHP a MySQL aktualizace na vyšší verzi, takže by mohlo dojít k aktualizaci celého redakčního systému na novější. Tato už je opravdu dosti zastaralá a jen musím zaťukat to, že funguje jak funguje a nikdo se ji nesnaží nabourat ťuk ťuk ťuk

     Co nový Xoops umí, se můžete dočíst přímo na stránkách www.xoops.org a že toho umí docela dost, to mi můžete věřit. Nic méně většina toho je schovaná uvnitř systému a pro běžné uživatele se, snad, nic nezmění. Jen by měla být vyšší rychlost celého systému. Uvidíme.




Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=163