Problém „logitech video enumerator disk“

Datum 10. 06. 2014 v 20:51 | Rubrika: Zápisník pojídačky koláčů

     Před pár dny jsem si všimla jedné podivné věci na svém počítači. Po startu operačního systému se začal dožadovat nějaké instalace. Pořád tvrdil, že hledá „logitech video enumerator disk“ a že tyto soubory jsou zcela jistě na nějakém CD, nebo jiném vyměnitelném médiu, a že bych jej měla vložit a pokračovat v instalaci.

     Vrtalo mi to hlavou, protože od Logitechu mám jen myš a mám ji již mnoho let, je připojená ještě pomocí PS/2 a nikdy s ní nebyl problém. Až teďka jsem začala bádat, co se to vlastně děje.

     Jenže jsem na nic nemohla přijít, prostě to nedávalo logiku. A protože operační systém startuji jen čas od času, tak jsem na to vždy zapomněla. Dneska jsem si řekla, že si zaslouží restart a hnedka tu byl zase ten problém s Logitechem. Pomocí správce úloh, task manageru, jsem tu instalaci zase sestřelila a jala se výrazně googlit, jestli něco nenajdu.

     Přesnou odpověď jsem nenašla, ale zjistila jsem, že se všechny odpovědi točí kolem webové kamery a nikde jinde. Tak jsem zkusila vzít svojí kameru a připojila ji k počítači. Rázem se začal dožadovat „logitech video enumerator disk“ a bylo to jasné. Tak jsem vzala patřičné CD, dala jej do mechaniky a počkala, co to provede. Počítač si chvilku něco chroupal a pak bylo hotovo. I po restartu je již pokoj, takže to bylo tou kamerou.

     Sláva! Problém vyřešen. Jen nějak nevím proč chce kamera značky Labtec® ovladače pro Logitech® Inu, jsou věci mezi nebem a zemí. I u počítačů


     Takže pokud se dostanete do stejného problému, zkuste dát počítači ovladače od kamery, ať se jmenuje jak chce. Třeba to pomůže také.




Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=184