Co se chystá?

Datum 6. 09. 2008 v 13:30 | Rubrika: Redakční zvěsti

Na stránkách www.xoops.org je již vystavená druhá Release Candidate verze redakčního systému a tak se pomaloučku začínám chystat na změnu. Nehodlám nic uspěchat, jedno takové unáhlení mám už za sebou a tu fůru práce také.

Před nějakou dobou se objevila verze 2.2.x a byla na webu hodně dlouho dobu. Váhala jsem řadu týdnů, ale pak jsem se pustila do aktualizace. No a týden na to se vývojáři rozhodli tuto větev opustit a dále pokračovat jen ve verzích 2.0.x s tím, že není cesty zpět. Bylo, ale neskutečně složité a obtížné a tak si to chci pro tentokrát odpustit. Přesto se ale na změnu časem určitě chystám. Už tím, že mám novou verzi nainstalovanou na svém domácím serveru a občas jej i testuji.
Další chystanou změnou je nové logo a také ikonka. Konečně se mi podařilo získat někoho graficky a esteticky nadaného a také jej ukecat o nějakou tvorbu. Takže věřím, že se máme všichni na co těšit. Nechci ale na autorku moc tlačit, protože to nikdy nedělá dobrotu.

Když koukám do statistik, tak vidím, že drtivá většina čtenářů přichází přes vyhledávače. Nejenom obligátní Google, ale i přes ty české. Ale odkazů z jiných webů je minimum, vlastně jen z archivu HWNews a Elektrobastlírny. Jinak nic. Je mi to trošku líto, ale doufám, že se to časem zlepší. Co je ale dobrá zpráva je fakt, že jsem zatím nikde nenašla pajcnuté svoje články




Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=34