První narozeniny

Datum 3. 05. 2009 v 18:47 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Je tomu téměř přesně rok, co se Žirafoviny narodily. A k prvním narozeninám dostaly 16000 čtenářů a já jim přeji, aby těch lidí bylo ještě více a mnohem více

     Za ten rok vzniklo celkem 74 článků o všem možném i nemožném. Stejně by mně zajímalo, co si o Žirafovinách myslí ten, kdo se sem dostane poprvé přes vyhledávač

     Z těch 74 článků jsem jich 72 napsala já. Je to trošku škoda, ale možná že se to do druhých narozenin změní.
     Mám do budoucna několik nápadů a plánů, ale to se zatím nechám pro sebe. Už proto, že některé nápady jsou zatím jen mlhavé a nejasné. Některé jsou sice již jasné a připravené, ale co by to bylo za překvapení, kdybych to teďka pověděla. Takže dočkejte času a uvidíte, co se chystá.

     Budu moc ráda, pokud příkladu Ekkara budou následovat i další, nemohu sice nabízet žádné autorské honoráře, ale publikování na prestižních stránkách je přeci také dobrá odměna A pokud by se našel někdo, kdo by dokázal korigovat moje prohřešky (a občas zvěrstva) proti českému pravopisu, tak bych skákala radostí do stropu.

     Ráda bych udržela současnou úroveň a styl stránek. Rozhodně nehodlám udělat to, co dělají jiné weby a to bezduché kopírování jiných nápadů či celých článků. Už jsem našla i některé svoje nápady jinde. A někdy zírám, co se dovídám. Takže, pokud nebudu mít inspiraci, nebudou tu nová povídání. Věřím však, že inspirace bude. Alespoň občas.

Žirafoviny vznikly jako moje radost a tou také zůstávají.

Přeji nám všem, aby jí ještě dlouho byly




V té skleničce je Kofola



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=78