Obrázek   
Přihlášení
Uživatelské jméno:

Heslo:

Pamatovat si mne



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Kam dále?
Hledání
Vzhled

(3 vzhledů)
Kdo je Online
14 uživatel(ů) je online (3 uživatel(ů) si prohlíží Veřejné mínění)

Uživatelé: 0
Hosté: 14

více...
Noví uživatelé
POKEC
POKEC
21.03.2024
Luigi
Luigi
14.03.2024
zirafak
zirafak
26.02.2024
rorejs
rorejs
27.12.2023
maroš
maroš
07.11.2023
vlada
vlada
17.09.2023
VIKIRYCH
VIKIRYCH
28.12.2022
jiang
jiang
13.12.2022
panezi
panezi
08.09.2022
BigLadin
BigLadin
25.07.2022
Kdo za co může
Administrátorka
Žirafka
Žirafka
Žirafička
Žirafička
Redaktoři
bernard
bernard
IvanH
IvanH
 
Emeritní
KatyH
KatyH

Odp: zelenina + bylina

Napsal/a: EKKAR  Publikováno dne: 13.6.2017 22:22:26

Jo, oslazenou by to jít mohlo - a to poměrně dost oslazenou, protože reveň obsahuje kyselinu šťavelovou v dosti vysoký koncentraci a neměli by ji jíst lidi s poruchama metabolismu urátů respektive obecně lidi s problémama ledvin. Jenže nebožka babča čím kyselejší, tím víc jí to šmakovalo ... Zbytek rodiny s hubou zkřivenou až na ramena kyselým šklebem jí nad pekáčem přikyvoval, já to nedokázal - byl jsem všem za pitomce, jenže já se nedokážu přetvařovat. Věřím tomu, že kdyby ji neservírovala 3x tejdně a o víkendu v tuplovaný dávce, možná bych ji dneska jed taky. Takhle se jí povedlo mi rebarboru ve všech podobách dokonale zvošklivit - na doživotí. A žádná Ovarova milost ani případná amnestie někoho dalšího to nezmění ...
Odeslat komentář
Pravidla komentářů*
Všechny komentáře se automaticky schválí.
Nadpis*
Jméno*
Email*
Webová stránka*
Ikona zprávy*
       
Zpráva*


    


Klikněte na Náhled a uvidíte sami.
Možnosti*
 
 
 
Potvrzovací kód*
Kolik je 8 - 7 ?  
Slovem napište výsledek tohoto příkladu.
Maximální počet pokusů je omezen na 4.

Pomůcka: nula, jedna, dvě, tři, čtyři, pět, šest, sedm, osm, devět, deset, jedenáct, dvanáct, třináct, čtrnáct, patnáct, šestnáct, sedmnáct, osmnáct, devatenáct.
 
Obrázek Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Redakční systém XOOPS 2.5.10
Obsah © 2008-2020 Žirafoviny