První článek

Datum 4. 05. 2008 v 15:50 | Rubrika: Redakční zvěsti

Vítám vás na webu www.zirafoviny.cz , který je zaměřený na elektroniku!

Tak nějak by mohl začínat můj první článek, ale určitě tak začínat nemá a nechci aby tak začínal.

Nebo že by to takhle bylo lepší?

Vítejte na mém super webu kde bude každý týden několik nový konstrukcí!

To také není dobře, tak to zkusím trošku jinak.
Na českém internetu existuje hrozně moc různých stránek zaměřených na to či ono. I na techniku je jich zaměřených docela hodně. Jenže. Jenže veliká část jsou normálně pajcy od těch druhých. A pak jsou tu pajcy těch pajcnutých. To se mi velice nelíbí.

Můj web bude jiný. Jednak nehodlám psát jen a pouze o elektronice. Žirafí zájmy jsou široké a různorodé, takže se tu najde kde co možného i nemožného No a druhak chci mít originální články a tím pádem toho bude relativně málo, protože nemám tolik času kolik by se mi třeba i líbilo. Respektive mám času tak akorát, ale musím jej dělit a protože ráda spím, tak dost času padne i na tuto činnost. Co zde tedy najde ctihodný čtenář, který měl tu trpělivost dočíst to až sem?

Tak předně to, co už padlo. Všechno možné. Povídání o elektronice, technice, Xoopsu, počítačích, životě, vaření, občas nějakou povídku a tak podobně. Někdy se tu nenajde třebas měsíc nic nového a pak se toho vyrojí více najednou a pak zase chvilku nic. Nechci slibovat něco, co pak nebudu schopná dodržet. Takže tolik asi tak na uvítanou. Pokud mi někdo bude chtít pomoc, budu ráda. Ale budu i velice překvapená, protože s tím ani tak moc nepočítám, že by někdo chtěl.

Přeju vám, webu i sobě, ať se líbí a dlouho funguje . A ať se nám tu líbí a najdeme zde to, co hledáme



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=1