Žlutá komnata

Datum 22. 10. 2012 v 20:36 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Čas si tak pomalu plyne a už jsou tu zase Vánoce.

     Skoro.

     Tedy podle kalendáře do jejich vypuknutí zbývají přibližně dva měsíce, ale podle situace v obchodech už tu pár týdnů jsou.

     A proč píši o Vánocích? Nepíšu o Vánocích, píšu o plynutí času. Teorie relativity asi platí, protože čas se na jednu stranu strašně vleče, na stranu druhou letí jako splašená herka...


     Nicméně budování postupně postupuje kupředu a dneska mohu konečně říci, že poslední místnost mého doupěte, pracovna, je stavebně dokončená. Mám tu všechno, co je potřeba na prohlášení za místnost a ne jen za stavbu.

Originální obrázek
Obr. 1 - zátiší s Černým a Bílým


     Nové doupě mám od roku 2010 a celou tu dobu pracuji na jeho rekultivaci a teďka i vylepšování. Nicméně všechno jde pomalu. Nemáte někdo tiskárnu na peníze? Já bych ji potřebovala na chvilku půjčit Teď ještě zbývá nějaký ten pořádný pracovní stůl a další nábytek, ale to ještě bude muset nějakou dobu počkat.

     Vím, jak to tu vypadá, vím, že spousta webů po nějaké době skončila tím, že na ně není čas. A přesto doufám, že se už blýská na lepší časy. Proto prosím ještě o trochu trpělivosti. Dočkáme se. Všichni.



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=164