Vánoční přání

Datum 22. 12. 2017 v 15:00 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Přemýšlela jsem, jak originálně začít letošní přání k vánocům. Nejde mi o „originalitu“ či skutečnou originalitu za každou cenu, ale začínat slovy „tak se rok s rokem sešel“ případně „ani se mi nechce věřit, jak to uteklo“ moc originální skutečně není. Bohužel jsem na nic rozumného nepřišla. A co je horší, nepřišla jsem ani na nic nerozumného

     Takže to vidím na klasiku. Skutečně se mi nějak nechce věřit, jak rok 2017 utekl a už je to tak. Do jeho konce zbývá devět dní. Jestli je to hodně nebo málo, to je věcí názoru a, jak pravil klasik, všechno je relativní. A ono to tak je, kdo se těší na Silvestra i Nový rok, bude tvrdit, že to je strašně dlouhá doba. Kdo se netěší, může se děsit, že je to doba krátká. A komu je to šumafuk, tomu je to šumák.

     Před pár dny jsem měla nápad na článek, o tom, jak mě firma Geis vypekla a nepřivezla balíček, ačkoli jej přivésti měla. Byla jsem velmi rozezlena, ale nakonec jsem si řekla, že nebudu konec roku ukončovat článkem nenávistným a rozhodla jsem se článek nepsat. Možná o své zkušenosti napíši do fóra, ale na to chci ještě trochu vychladnout

     Na rozdíl od, poslední dobou stále větší a věší, části webů a lidí nebudu nikomu přát „Veselé prázdniny“ nebo „Šťastné svátky“. Vám všem, čtenářům pravidelným i nepravidelným, přeji hezké a šťastné svátky vánoční. Letos vyšel štědrý den na poslední adventní neděli, takže advent byl vlastně o něco kratší než bývá. Pro někoho je to zpráva dobrá, protože to rychle uteklo, a pro někoho je to zpráva méně dobrá, protože to rychle uteklo. Těžko říci, do které skupiny se řadím já, spíše bych řekla, že jsem tak napůl, možná poněkud více nakloněná skupině druhé. Celý rok i advent hrozně utekli a za devět dní budeme psát na konci roku číslo osm. Přitom to není tak dávno, kdy si lidé dělali starosti s problémem Y2K a nemohli jsme si zvyknout přestat psát na začátku letopočtu 19 ale 20. A ono je to už tak dávno, že již žije nemalé množství téměř dospělých lidí, kteří nezažili nic jiného.

Originální obrázek
Moje vysněná idylka, nejen vánoční.


     Přeji vám všem krásné vánoce a do nového roku všechno dobré a nejlepší. Nejdůležitější je zdraví fyzické i psychické. Většina toho ostatního přijde, s trochou štěstí a lásky, sama. Určitě to nebude rok plný pouze pozitivních a veselých zpráv, ale snad těch nedobrých, či vyloženě špatných, bude co nejméně.

     Nashledanou v novém roce. V roce 2018



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=677