Nový redakční systém

Datum 4. 04. 2009 v 11:38 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Nový redakční systém je tu a já jsem moc zvědavá, jak se bude chovat v ostrém provozu a jak se bude líbit čtenářům

     Novinek je vícero, ale je pravda, že jsou vidět hlavně v administraci systému, běžný uživatel si může všimnout jen takových drobností, ale ty určitě potěší.
     Systém nově dovoluje vkládat velké obrázky a pak je zmenší tak, aby se vlezli na stránku. Po kliknutí na ně, se ukáží v původní velikosti. Je možné vkládat přímé odkazy na filmy serveru YouTube, Flashové animace, je možné rozšířené formátování textu, náhledy... Kompletní seznam novinek je k nahlédnutí na stránkách XOOPSu. Stránky jsou v jazyce anglickém (naštěstí, protože vývojáři XOOPSu jsou často z Francie, Japonska, Španělska a Arabských zemí...).

     Bohužel jsem musela vypnout nějaké staré moduly, protože ty jsou s touto verzí neslučitelné. Například Postavičky a Testy. Náhrada za postavičky zatím není. Náhrada za Testy již existuje, ale ještě nemá udělanou českou lokalizaci a tak se musí chvilku počkat.

     Věřím, že se nový systém bude lidem líbit a že všechno bude šlapat tak, jak má. Původně jsem chtěla změnit i vzhled, ale nějak mi někdo dluží obrázky a tak si tuto změnu nechám na někdy příště.



Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=72