Vánoce 2023

Datum 24. 12. 2023 v 8:45 | Rubrika: Redakční zvěsti

     Je právě 24. prosince roku 2023, něco po půl deváté ráno a já sedím ve své pracovně u jednoho z počítačů a přemýšlím nad tím, že by bylo príma zase jednou něco napsat na stránky.

     Letos jsem nějak více apatická než jindy, do ničeho se mi nechce, nikam se mi nechce a ze všeho nejraději bych byla zalezlá v posteli. Už proto, že dost kašlu a není mi fajn. A navíc mám vánoční náladu, jak se o ní píše třeba v knize Devadesátka pokračuje.
     Venku za okny je krásně bílo, teplota je sice kolem nuly a tak je velmi pravděpodobné, že většina sněhu během pár dní zase roztaje, ale teďka to vypadá opravdu krásně. V noci na včerejšek jsme byli mnoho hodin bez proudu a signálu mobilních telefonů. Mělo to cosi do sebe. Dneska už zase všechno funguje.

Originální obrázek
Obr. 1 - naprostá klasika. Již od roku 2015


     Připadá mi, že je to teprve pár dní, co jsem psala něco podobného a on je to již více než rok. Nějak moc to utíká a mám pocit, že čím dál tím rychleji. Hodně je to vidět i na našich oddílových dětech. Také nám nějak moc stárnou

     Přeji vám všem krásné, klidné a požehnané Vánoce. Prožijte je tak, jak sami chcete, nebo co nejvíce tak, jak sami chcete. A pokud je z libovolného důvodu neslavíte, tak si užijte klidných volných dní. Po všem tom běsnění lidí v posledních dnech to potřebujeme asi všichni.

Žirafka




Článek pochází z webu Žirafoviny.cz
https://www.zirafoviny.cz

URL tohoto článku je:
https://www.zirafoviny.cz/modules/news/article.php?storyid=723