Obrázek   
Přihlášení
Uživatelské jméno:

Heslo:

Pamatovat si mne



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Kam dále?
Hledání
Vzhled

(3 vzhledů)
Kdo je Online
23 uživatel(ů) je online (5 uživatel(ů) si prohlíží Články a povídání)

Uživatelé: 0
Hosté: 23

více...
Noví uživatelé
POKEC
POKEC
21.03.2024
Luigi
Luigi
14.03.2024
zirafak
zirafak
26.02.2024
rorejs
rorejs
27.12.2023
maroš
maroš
07.11.2023
vlada
vlada
17.09.2023
VIKIRYCH
VIKIRYCH
28.12.2022
jiang
jiang
13.12.2022
panezi
panezi
08.09.2022
BigLadin
BigLadin
25.07.2022
Kdo za co může
Administrátorka
Žirafka
Žirafka
Žirafička
Žirafička
Redaktoři
bernard
bernard
IvanH
IvanH
 
Emeritní
KatyH
KatyH

Vaření - Zapečená jablka s rozinkami, medem a smetanou

Napsal/a Žirafka v 29. 12. 2011 v 13:40 (přečtení 3918×) Další články tohoto autora
Vaření
     Měla jsem doma jablka a honila mne mlsná Přemýšlela jsem tedy, co s nimi podniknout, a tak jsem prošla různé kuchařky. Všude něco bylo, ale nějak mi vždy něco chybělo nebo to nebylo podle popisu ono… no a tak jsem vymyslela tato zapečená jablíčka.

     Nemám ráda složité recepty, ačkoli někdy se tomu opravdu nejde vyhnout, a proto je i tato dobrota značně jednoduchá.

Potřeby a suroviny:

2 jablka
1 vanilinový cukr
2 lžíce med
1 kelímek šlehačky (smetany)
2 lžíce rozinek

Pracovní postup:

     Jablka omyjeme, nakrájíme na plátky a zbavíme jádřince. Naklademe do zapékací misky, posypeme rozinkami, cukrem a zalijeme smetanou a medem.

Kliknutím na obrázek otevřete nové okno s obrázkem v původní velikosti.

     Mezitím rozehřejeme troubu na 180° a při této teplotě pečeme tři čtvrtě hodiny.

Kliknutím na obrázek otevřete nové okno s obrázkem v původní velikosti.

     Jíme je buď teplá, nebo studená, dle chuti či nálady.

Dobrou chuť

Hodnocení: 9,00 (4 hlasy) - Ohodnotit -
Formátovat pro tisk Poslat známému Vytvořit z článku PDF
Komentář je vlastnictvím svého autora. Vyjadřuje jeho názory, ne názory redakce nebo provozovatele webu či serveru.
Napsal/a Vlákno
host
Publikováno dne: 8.1.2017. 13:19  
 Odp: Zapečená jablka s rozinkami, medem a smetanou
studená zalít ještě rumovým pudingem.
Obrázek Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Redakční systém XOOPS 2.5.10
Obsah © 2008-2020 Žirafoviny