Vaření - Zapečená jablka s rozinkami, medem a smetanou
				     Měla jsem doma jablka a honila mne mlsná 
 Přemýšlela jsem tedy, co s nimi podniknout, a tak jsem prošla různé kuchařky. Všude něco bylo, ale nějak mi vždy něco chybělo nebo to nebylo podle popisu ono… no a tak jsem vymyslela tato zapečená jablíčka.
Nemám ráda složité recepty, ačkoli někdy se tomu opravdu nejde vyhnout, a proto je i tato dobrota značně jednoduchá.
Potřeby a suroviny:
2 jablka
1 vanilinový cukr
2 lžíce med
1 kelímek šlehačky (smetany)
2 lžíce rozinek
Pracovní postup:
Jablka omyjeme, nakrájíme na plátky a zbavíme jádřince. Naklademe do zapékací misky, posypeme rozinkami, cukrem a zalijeme smetanou a medem.

Mezitím rozehřejeme troubu na 180° a při této teplotě pečeme tři čtvrtě hodiny.

Jíme je buď teplá, nebo studená, dle chuti či nálady.
		
	
 Přemýšlela jsem tedy, co s nimi podniknout, a tak jsem prošla různé kuchařky. Všude něco bylo, ale nějak mi vždy něco chybělo nebo to nebylo podle popisu ono… no a tak jsem vymyslela tato zapečená jablíčka.Nemám ráda složité recepty, ačkoli někdy se tomu opravdu nejde vyhnout, a proto je i tato dobrota značně jednoduchá.
Potřeby a suroviny:
2 jablka
1 vanilinový cukr
2 lžíce med
1 kelímek šlehačky (smetany)
2 lžíce rozinek
Pracovní postup:
Jablka omyjeme, nakrájíme na plátky a zbavíme jádřince. Naklademe do zapékací misky, posypeme rozinkami, cukrem a zalijeme smetanou a medem.

Mezitím rozehřejeme troubu na 180° a při této teplotě pečeme tři čtvrtě hodiny.

Jíme je buď teplá, nebo studená, dle chuti či nálady.
Dobrou chuť 

		
		Hodnocení:  9,00 (4 hlasy) - Ohodnotit - 		
	
		
		Komentář je vlastnictvím svého autora. Vyjadřuje jeho názory, ne názory redakce nebo provozovatele webu či serveru.
	
	
	
	







