Obrázek   
Přihlášení
Uživatelské jméno:

Heslo:

Pamatovat si mne



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Kam dále?
Hledání
Vzhled

(3 vzhledů)
Kdo je Online
6 uživatel(ů) je online (5 uživatel(ů) si prohlíží Články a povídání)

Uživatelé: 0
Hosté: 6

více...
Noví uživatelé
Kdo za co může
Administrátorka
Žirafka
Žirafka
Žirafička
Žirafička
Redaktoři
bernard
bernard
IvanH
IvanH
 
Emeritní
KatyH
KatyH

RSS kanál
Nejenom bastlením živ je člověk a Žirafka zvlášť
Napsal/a Žirafka v 14. 02. 2016 v 17:25 (přečtení 969×)
Vaření
     Po delší době opráším rubriku, do které moc nepíši, ale to je tím, že toto nejsou stránky o vaření, ale o všem možném i nemožném. A opisovat staré recepty, nebo je dokonce někde kopírovat, se mi prostě nechce. A protože toho v kuchyni zase tolik nevymyslím, tedy takového, aby se to dalo publikovat, tak to dopadá tak, jak to dopadá.

     Nápad na toto jídlo mne napadl v okamžiku, kdy jsem loupala brambory a přemýšlela nad tím, co by se z nich asi tak dalo udělat. V duchu jsem projížděla obsah ledničky a protože toho tam zase tak moc nebylo, bylo jisté, že to bude nějaký „ajntopf“ čili „Boží jídlo“ což je výraz mnou používaný při vaření stylem „Začnu vařit a Bůh ví, co z toho nakonec bude“.
Hodnocení: 10,00 (2 hlasy) - Ohodnotit - Celý článek | 3736 znaků | Počet komentářů: 26
Napsal/a Žirafka v 29. 12. 2011 v 13:40 (přečtení 2610×)
Vaření
     Měla jsem doma jablka a honila mne mlsná Přemýšlela jsem tedy, co s nimi podniknout, a tak jsem prošla různé kuchařky. Všude něco bylo, ale nějak mi vždy něco chybělo nebo to nebylo podle popisu ono… no a tak jsem vymyslela tato zapečená jablíčka.

     Nemám ráda složité recepty, ačkoli někdy se tomu opravdu nejde vyhnout, a proto je i tato dobrota značně jednoduchá.
Hodnocení: 9,00 (4 hlasy) - Ohodnotit - Celý článek | 1665 znaků | 1 komentář
Obrázek Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Redakční systém XOOPS 2.5.9
Obsah © 2008-2018 Žirafoviny